Πληροφορίες Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με την ACS & SPEEDEX σε όλη την Ελλάδα & την Red Courier για παραδόσεις εντός Αττικής. Η επιβάρυνση είναι 3€ για παραγγελίες κάτω των 100€ και ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες από 100€ και άνω, χωρίς επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή και στις δυο περιπτώσεις.
Επίσης για να μην περιμένετε τον courier στον χώρο σας και περιορίζεστε, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας ιδίοχείρως από το κατάστημα της περιοχής σας. (γράψτε το στις παρατηρήσεις).

 

Πλέον το Aromania.gr αποστέλλει παραγγελίες και στην Κύπρο μέσω της KronosExpress! Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μόνο 1 φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη με χρόνο παράδοσης 6-7 εργάσιμες μέρες και έξοδα αποστολής 5€. 
*Οι αποστολές αφορούν μόνο παραγγελίες με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι παραγγελίες θα πρέπει να δίνονται μέχρι και την Τρίτη στις 12:00
Σε περίπτωση  επιστροφής των προϊόντων που δεν αφορά λάθος της εταιρείας, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη και ανέρχεται στα 16€.

 

Το Aromania.gr, έχοντας σαν γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη και τον λιγοστό πολύτιμο χρόνο που διαθέτει, προσφέρει την υπηρεσία Αυθημερόν παράδοσης για τις επείγουσες αποστολές! 

 

Πλέον μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 και να την παραλάβετε μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα υποβολής της με χρέωση αποστολής 6€.

 

Η υπηρεσία ισχύει για επιλεγμένες περιοχές εντος Αττικής, τις οποίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη.

Η υπηρεσία του Αυθημερόν δεν λειτουργεί ΣαββατοΚύριακα και αργίες.